Sports de ca Nostra

CV Pòrtol, Podes i Tales- CV Manacor. (Sabado 2 Febrer 19,30 Hrs) partidàs primer contra segón

L’equip de 1ª masculina del CV Pòrtol, Podes i Tales, es juga el títol de la màxima competició autonòmica el proper dissabte dia 2 de febrer, a les 19:30, en el pavelló de Costa i Llobera contra el CV Manacor.
Invictes fins a la data, l’equip portolà s’enfronta al segon classificat, el qual només ha perdut un partit i fou en l’enfrontament d’anada contra el nostre equip. El marcador electrònic reflexà a la fi del partit en camp manacorí un 2-3 a favor dels marratxiners amb uns parcials molt igualats, el que ens assegura un partidàs per aquest proper dissabte.

Volem fer una crida a tots els portolans i amics i que s’atraquin al pavelló de Costa i Llobera (19:30) per animar a l’equip i que amb el suport de tots faci la passa definitiva per proclamar-se campions de la categoria i deixar ben amunt el nom de Pòrtol.

Aquí teniu el link a la pàgina de la Federació Balear de Voleibol on podreu veure la classificació de la 1ª masculina la qual estan encapçalant els portolans.
C.V.Portol

Los comentarios están cerrados.