C.V.Portol; Nova victòria de s’equip de sa Segona Divisió Femenina

28 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Amb més problemes dels previstos en el primer set, ses nines de sa segona divisió femenina del C.V. Pòrtol han aconseguit guanyar per 3-0 al C.V. Rafal Vell ‘B’ amb parcials de 25-21, 25-15 i 25-1.

Les ordres al primer set, donada la diferència de posició a la classificació i a la qualitat tècnica individual de ses jugadores, foren no apretar amb el servei per haver de guanyar els punts amb l’atac o el bloqueig. Aquest fet posà una mica nirvioses ses jugadores locals que començaren molt imprecises amb ses passades a sa col’locadora i s’atac cometent masses errors que donaren possibilitats a s’equip Rafaler de mantenir-se amb opcions durant tot el set. A la fi, amb una mica més de presió amb el servei i templant els nirvis, s’aconseguí una victòria parcial amb certa inquietut per 25-21.

Amb un canvi d’emergència per indisposició d’una jugadora local s’inicià el segón set, on desde l’inici es comprovà que ses portolanes sortiren més enxufades i no dispostes a deixar-se sorprendre de nou. El servei tornà a esser clau, ja que la recepció del Rafal amb prou feina podia contestar amb un atac tou que era controlat amb facilitat per sa defensa del Pòrtol que ara si estigué més encertat amb s’atac i ses passades a sa col’locadora més lluides. Així es pogué guanyar amb comoditat el set per 25-15.

Al tercer set, s’entrenador visitant donà entrada a jugadores d’iniciació per donar minuts a totes ses seves jugadores. Aquest fet desequilibrà es partit sobremanera, i ses portolanes domés havien de ficar el servei i no despistar-se en defensa per controlar amb facilitat el joc. A destacar en aquest set el debut després de la seva lesió de na Rosa Ballester, que després d’una feinada ja està a punt per disputar sa titularitat a ses companyes. Enhorabona Rosa, bona feina!!!

La propera setmana, a la pista del C.V. Entreculturas Montesión a partir de les 16:30 hores, es preveu un complicat encontre ja que venen de fer un set a la pista del Pollença. Cosa que ha tornat el liderat a Pòrtol. A per totes, nines!!!