FĂștbol de Ca Nostra ; coneixerem a Roberto Mateo. (Sabado 11,25 Hrs IB3TV)

25 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Dissabte dia 26, a les 11.25 hores, de la mĂ  de Xavi Bravo i Maria Mayans ens endinsarem en una nova jornada a la Tercera DivisiĂł i a la Segona B. Tendrem la darrera hora de l’AtlĂštic Balears que diumenge visita el lĂ­der, l’OlĂ­mpic de XĂ tiva. Un partit que viurem en directe a IB3 TelevisiĂł a partir de les 12. TambĂ© tendrem tota la informaciĂł del Mallorca B, el ConstĂ ncia i el Binissalem. Els de Tomeu Pons, per cert, ja sĂłn als quarts de final de la Copa FederaciĂł desprĂ©s d’eliminar el Villarrubia. Ara espera La Hoya Lorca.

A la Tercera DivisiĂł, la Penya Esportiva continua distanciant-se al capdavant de la classificaciĂł. Els de Mario Ormaechea ja li treuen 13 punts al segon classificat, que Ă©s el Poblense. Els homes de RamĂłn JimĂ©nez han superat a la taula el Formentera, que ha patit la segona derrota consecutiva. El Penya Ciutadella abandona les places de play off en benefici d’un Llosetense que hi accedeix per primera vegada en tota la temporada.

El protagonista de la setmana a la Tercera Balear ha estat Roberto Mateo, golejador i periodista. Després de firmar un hat trick davant el Son Ferrer, hem fet un marcatge especial al jugador del Collerense durant tota una jornada a Radio Marca, on fa feina.

Alerta amb en Juanga, que aquesta setmana visita el cantautor mallorquĂ­ Jaume Sureda a ca seva. L’autor de l’himne del Mallorca o de la cançó del 50 aniversari de l’AtlĂštic Balears ens parlarĂ  de mĂșsica i futbol. AdriĂĄn Ramos, del Sant Rafel, s’enfrontarĂ  al nostre qĂŒestionari. I atenciĂł a les nostres seccions habituals: els sons de la jornada, el crack, el catacrack i el millor gol.  (IB3TV)

Comentarios cerrados