IB3 CONTINUARÀ OFERINT FUTBOL DE TERCERA DIVISIÓ

21 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La FFIB i la Televisió Autonòmica IB3 han renovat el conveni que permetrà seguir amb la retransmissió d’un partit de la Tercera Balear cada cap de setmana.
La firma de la renovació del Conveni, que estava vigent fins el final del 2012, vol dir que se continuaran emetent partits de Tercera cada cap de setmana.
Tant el director general d’Ib3, José Manuel Ruiz, com el president de la FFIB, Miquel Bestard, s’han mostrat molt contents per l’audiència creixent que tenen aquestes retransmissions futbolístiques. I també del programa dels dissabtes «FUTBOL DE CA NOSTRA», que és molt popular entre els aficionats al futbol que se fa en aquestes illes.

El Conveni suposa un alicient per als equips implicats, que se veuen beneficiats per la publicitat directa i indirecta que generen les retransmissions. La Televisió pública, per la seva part, continua apostant per futbol en directe, fent un esforç pressupostari per dedicar els equips humans i tècnics necessaris per a les conexions des dels camps de futbol.
FUENTE FFIB

Comentarios cerrados