Crisis Total en el Mallorca, L’Iberostar dictarà sentència

19 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

La crisi del Reial Mallorca ja és total. Cap estament del club vermell no se salva de la desfeta que està portant l’equip palmesà cap a Segona Divisió. Mentre que els consellers es barallen per mantenir la seva quota de poder, Joaquín Caparrós veu com el crèdit, tant davant de l’afició com de la seva plantilla, se li està esgotant. Després de sumar només 6 dels darrers 45 punts en Lliga, i amb l’equip situat en llocs de descens, el Mallorca necessita un catalitzador que li permeti reaccionar abans que sigui massa tard.

La crisi esportiva és evident. El conjunt dirigit per Joaquín Caparrós només ha aconseguit una victòria i tres empats en els darrers quinze partits, i ha perdut de manera consecutiva els dos darrers davant el Valladolid i l’Espanyol, dos rivals directes en la lluita per la salvació.

Unes setmanes enrere la solució era vèncer un duel, tres punts que suposaven fer un salt en la classifiacció. Ara ja no. L’Osasuna, el Deportivo, el Mallorca i el Celta estan quedant despenjats. El Granada no és molt lluny, tres punts per davant els vermells, però amb sensacions completament diferents després d’allò vist ahir contra el Rayo Vallecano a l’estadi de Los Cármenes (2-0).

Més preocupant que la falta de resultats és encara el joc que desenvolupa el conjunt de Caparrós. L’equip és vulnerable a darrere; els més de dos gols en contra per matx així ho demostren.

L’atac tampoc no ajuda a salvar els mobles. El Mallorca és el quart pitjor golejador de Primera i concentra pràcticament dos terços de les dianes en només dos homes: Hemed i Víctor. L’equip no arriba amb efectius a l’àrea rival, on l’israelià o l’algaidí han de lluitar habitualment en solitari.

L’Iberostar dictarà sentència

La plantilla ja no tanca files entorn del seu tècnic. Es comencen a sentir veus crítiques dins del vestidor, sobretot per l’estil ultradefensiu que planteja partit rere partit Caparrós. Diumenge que ve, a l’Iberostar Estadi contra el Màlaga, el públic vermell serà l’encarregat de dictar sentència sobre el futur de l’entrenador.

A galtades per comandar

La crisi institucional tampoc no ajuda l’equip. Les contínues enganxades entre Serra Ferrer i Utz Claassen, qui ja ha proposat canviar d’entrenador, no fan més que desestabilitzar la marxa de l’equip. La figura de Biel Cerdà guanya pes dins el consell, un personatge que s’ha fet un lloc després de desfer-se de Jaume Cladera i girar l’esquena a l’alemany, que hi confiava per canviar el model de gestió de l’entitat.

Econòmicament, i deprés de sortir del concurs de creditors, el G30 pot posar al Mallorca la darrera banderilla. Si prospera la demanda presentada pel trencament unilateral que l’unia amb Mediapro, el club hauria de pagar 11 milions d’euros, que podrien pujar deu més per danys i perjudicis, uns doblers que no té. (DiariBalears)

Comentarios cerrados