Voleybol; Mala Jornada para el Voley Solleric

15 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
El Sénior masculí no tingué pràcticament cap opció davant un Son Ferrer superior. Tot i que la sensació final amb el 0-3 era de decepció, en el primer i tercer set, els sollerics jugaren a bon nivell, mantenint el marcador igualat durant tot el parcial fins que, al final, els visitants acabaren rematant els parcials amb una major sang freda en els moments clau.
Cal destacar la bona feina en atac dels dos centrals sollerics Pau i Rafel, que donaren aire a l’equip, amb un alt percentatge de puntuació. El proper dissabte els sollerics juguen a Artà a les 18:00 h del capvespre.
I pel que fa a les SĂ©nior del CVS Soller Tours dir que tambĂ© perderen desprĂ©s d’oferir al pĂșblic assistent un bon partit de volei davant un Consell que demostrĂ  jugar a bon nivell.
Els sets es repartiren alternadament fins arribar al 2-2 que donĂ  pas a un frenĂštic cinquĂš set. Les solleriques jugaren, en general, un bon partit amb molta feina defensiva, ordre i concentraciĂł que permetien contratacar a una bona defensa visitant que no donĂ  cap pilota per perduda.
Pero les errades individuals, sobretot en servei i atac condemnaren el tercer i sobretot el cinquĂš parcial, fent desaparĂ©ixer qualsevol opciĂł de victĂČria final.
Ara toca descansar i començar a preparar el partit del proper dissabte, de nou a Son Angelats, davant el CV Manacor a les 18:30 h.