Sports de ca Nostra

Tot apunt per sa XIV San Silvestre Illa de Menorca

 Avui diumenge, 30 de Desembre es durà a terme una nova edició de sa cursa de San Silvestre a Sant lluís, organitzada per sa Secció d’Atletisme A. Palliser-C.C.E. Sant Lluís. Son ja 14 les edicions d’aquesta cursa popular, que serveix per tancar l’any.

Ses curses donaran inici a les 11.30 hores. Hi haurà diferentes curses segons sa categoria essent la categoria senior amb 3’500 metros la cursa estrella.

Per tots els inscrits hi haurà una bossa de corredor, premis per es tres primers de cada categoia, medalles participatives per tots els infants i premis per les millores desfresses i lotes d’ibèrics.

Les inscripcions es poden fer a la web elitechip.net o una hora abans de la prova al Plà de Sa creu. També hi haurà l’opció de inscriure el dia de la cursa, i fer el donatiu, però sempre recomanem a través de la web i així es fa sense presses, sense cues etc.

Automàticament en fer la inscripció, ja se’ls assigna un dorsal. La botiga d’esport Base-Deportes Benito, patrocina l’esdeveniment. Un cop feta la inscripció i imprimint el resguard de la mateixa, es podrà anar a les botigues situades al C / Sant Esteve 38-40 de Maó a recollir el dorsal de la cursa i se’ls lliurarà un val de descompte, els dorsals estaran allà fins el dissabte 29 per recollir juntament amb el val descompte.

El dia de la cursa, els que no hagin anat a recollir el seu dorsal, ho podran fer al mateix lloc de concentració, però sense el val.

Us animem a participar ja que per començar els primers 100 inscrits entraran en el sorteig d’un pulsòmetre de la marca Polar, que es sortejarà un cop arribades a les 100 inscripcions.

Hi haurà bossa, per a tots els atletes, grans i petits, que participin, amb diferents, productes. Hi haurà trofeus per als 3 priumeros classificats de cada categoria, tant masculins i femenins.Tots els nens que participin tindran medalla commemorativa de record.

Recordeu que el que es recapti anirà destinat a l’Associació d’Esclerosi Múltiple Menorca, a través del Rotary Club de Maó-Mô, gràcies per la vostra col · laboració

Los comentarios están cerrados.