Sports de ca Nostra

Torneig de Nadal del CV Pòrtol

I demà ja és es dia i a partir de les 11:30 tindrem en marxa uns emocionantíssims partits de voleibol que enfrontaran a 3 de les millors plantilles de la segona balear, Son Ferrer, Artà i les locals del CV Pòrtol i un representant de la màxina categoria balear, el CV Consell.

El pavelló de Blanquerna d’es Pont d’Inca acollirà les dues primeres semifinals que enfrontaran al Son Ferrer amb Artà i al Consell amb el CV Pòrtol a partir de les 11:30 h. A les nostres nines els hi ha tocat el “coco” del torneig, estam convinçuts de què els hi poden plantar cara i inclús emportar-se’n la victòria.

En acabar els partits matinals hi ha preparat un dinar de germanor amb tots els equips per fer pinya i gaudir d’una entretinguda estona fora del terreny de joc. Després del cafè hi haurà temps per fer una mica de tertúlia i cap a Blanquerna un altre cop.

A partir de les 17:30, aproximadament, hi ha previst que hi hagi es dos darrers partits que enfrontaran als dos guanyadors de la jornada matutina i als dos perdedors (1r i 2n lloc – 3r i 4t). En acabar hi haurà una petita entrega de detalls per les guanyadores.

Hi ha millor manera d’acomiadar el 2012? Estan conviçuts que no i que ses nines s’ho passaran d’allò més bé gaudint d’un dia de volei en estat pur!!

Desitjam molta sort a totes les assistents i en especial a les nostres nines!!!
Fuente C.V.Portol
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.