Sports de ca Nostra

Voley Senior Masculino; Licors Moyà Artà – C.V. Són Ferrer (1-3)

«Borrón y cuenta nueva» Seria la definició després de la derrota sufrida el passat diumenge davant un equip a prori bastant inferior en tots els aspectes.(25-22,19-25, 19-25,13-25)
Al partit d’anada els de Benoit van guanyar per un resultat on a pesar de no haver-hi molta diferència en el resultat, l’equip va respondre i va jugar a voleibol. Res a veure va ser el partit passat on la recepció va ser nula i els nostres centrals poc poguéren fer per atacar pilotes, deixant de banda la eina principal de l’equip Artanenc, sense emprar.

El partit va començar amb molta tensió, degut a l’arbitratge que tant uns com pels altres, va ser deconcertant en jugades simples. Davant l’impotència Arbitral es poguéren veure situacions tenses com la que portagonitzà l’entrenador rival i també situacions curioses on un dels jugadors locals davant l’impossibilitat de rectificar una jugada mal arbitrada clarament, va decidir fer homentatge als boleros Mallurquins, ballant un poquet en mig de la pista, dintre d’una situació d’impotència total. El partit va ser un desgavell a partir del segón set, els jugadors locals no van demostrar ganes per lluitar les pilotes i els rivals s’apoderaren de la situació i van convertit la pista de l’Artà en el seu fortí. Males recepcions, serveis a fora, atacs incontrolats, mala cohesió de grup, infinits canvis al sis titular… un grapat de situacions que van fer desbordar a Benoit que ja no sabia que havia de fer per dominar un equip amb un joc mai vist encara, i que perdé un partit important per seguir a la part alta de la classificació. L’equip rebrà al C.V. Esporles a na caragol dissabte 15 a les 20:00 hores, on intentarà guanyar el partit i poder posar tres punt més a la classificació.

Los comentarios están cerrados.