Sports de ca Nostra

L’escoleta del CV Pòrtol i la seva primera diada

Dissabte dia 1 de desembre va tenir lloc la primera diada per l’escoleta de volei del CV Pòrtol en el pavelló d’Esporles la qual  estava organitzada pel Consell de Mallorca, dins el marc del Jocs esportius escolars.

Els nostres peques jugaren dos partits, un contra el l’Amipa de Costa i Llobera i l’altre contra l’Esporles. En el primer partit els nervis del debut competitiu ens van superar una micona i no poguérem jugar tal i com nosaltres sabem.

El segon partit no tingué res a veure i els nostres petits/es controlaren la tensió pròpia de la competició i aconseguiren jugar un molt bon partit i emportar-se’n la victòria.
Va ser la primera experiència de moltes que vindran, i lo més important és que sortírem d’Esporles amb una gran satisfacció i l’alegria dels nins i nines d’haver-ho passat d’allò més bé jugant a volei!!Recull fotogràfic de la diadaC.V.Portol
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.