Sports de ca Nostra

L’escoleta del CV Pòrtol debuta Dissabte en el Jocs Esportius Escolars

Després d’uns mesos d’intensa feina els més peques de la casa s’han guanyat participar en la primera trobada organitzada pel Consell de Mallorca dels Jocs esportius escolars que es disputarà  dissabte, dia 1 de desembre, en el pavelló d’Esporles (Gabriel Comas i Ribas) de les 10 a les 13 hores.

Amb total seguretat passaran un divertidíssim matí amb altres nins i nines de la seva edat i compartint una passió comú…jugar a volei!!

Des del club volem desitjar moltíssima sort a tots els participants en la mateixa i en especial als nostres menuts i menudes. Recordau que anau participar, a passar una gran estona i a fer nous amics i amigues
Fuente C.V.Portol
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.