Sports de ca Nostra

C.E. FERRERIES; PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

 

FERRERIES

FERRERIES

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.00 H. 6ªJORNADA. UD.MAHÓN – CE FERRERIES. L’equip juvenil jugará dissabte en el camp de La Unió a Maó, ens trobarém un equip molt jove bastant semblant a noltros ja que la majoria son de primer any, son jugadors de bona projecció que la temporada passada van fer un bon campionat, a més comptarém amb el handicap de jugar dins el seu camp que es alla on es fan forts, tenen 5 punts a la classificació i ens espera un partit intens.
CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H. 7ªJORNADA. RTV.BOSCOS – CE FERRERIES. Els cadets que entrena en Canaria que estan fent un gran inici de lliga jugarán en el camp dels Boscos a Ciutadella, equip que es nové amb 4 punts, ens trobarém un equip motivat ja que en el darrer partit van conseguir una espectacular victoria per 3 a 5 en el camp de La Unió, i no ens posarán les coses fácils nosaltres intentarém fer el nostre fútbol i seguir amb la bona dinamica.
INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.00 H. 3ªJORNADA. CE FERRERIES – UE SAMI AT. Aquesta jornada l’infantil A jugará a casa contra el Sami At, equip que ha perdut els 2 partits que ha jugat peró en la darrera jornada va posar en series dificultats en el Sant Lluís, ens trobarém un equip tancat darrera que esperara amb ordre la seva oportunitat per sorprendrens, els jugadors intentarán fer el millor fútbol que saben per continuar amb aquest bon inici.
INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H. 3ªJORNADA. DOSA CF – CE FERRERIES. En aquesta jornada els infantils B que entrena en Serín jugarán en el camp del Dosa, equip que tanca la classificació amb 22 gols en contra, tot i aixó no ens tindrém que confiar i jugar amb la mateixa serietat que aquests 2 partits, en que hem jugat molt be com equip, el mes important es seguir amb una bona progressió.
ALEVI A.
DESCANSA.
ALEVI B. DISSABTE A LES 9.30 H. 3ªJORNADA. ALAIOR AT – CE FERRERIES. En aquesta jornada a l’equip aleví b li espera una sortida complicada, ja que jugarém a Alaior, l’equip alaiorenc es el darrer classificat ja que només ha jugat un partit, tot i que va perdre de manera clara no será fàcil, ens espera un partit obert en que els dos equips anirém a cercar la victoria amb les ganes de poder fer un bon partit.
BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H. 2ªJORNADA. CE FERRERIES – PENYA CIUTADELLA. Els benjamíns jugarán el primer partit a casa, el rival será el Penya Ciutadella C que va perdre en el primer partit, i segur que vindrán amb anims de refer-se i posar-nos les coses dificils, intentarém seguir amb la bona linea del primer partit en que tot l’equip va estar molt be, i amb les ganes de seguir aprenen i progressant.

Los comentarios están cerrados.