C.E. FERRERIES; PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

7 noviembre 2012 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

 

FERRERIES

FERRERIES

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.00 H. 6ÂȘJORNADA. UD.MAHÓN – CE FERRERIES. L’equip juvenil jugarĂĄ dissabte en el camp de La UniĂł a MaĂł, ens trobarĂ©m un equip molt jove bastant semblant a noltros ja que la majoria son de primer any, son jugadors de bona projecciĂł que la temporada passada van fer un bon campionat, a mĂ©s comptarĂ©m amb el handicap de jugar dins el seu camp que es alla on es fan forts, tenen 5 punts a la classificaciĂł i ens espera un partit intens.
CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H. 7ÂȘJORNADA. RTV.BOSCOS – CE FERRERIES. Els cadets que entrena en Canaria que estan fent un gran inici de lliga jugarĂĄn en el camp dels Boscos a Ciutadella, equip que es novĂ© amb 4 punts, ens trobarĂ©m un equip motivat ja que en el darrer partit van conseguir una espectacular victoria per 3 a 5 en el camp de La UniĂł, i no ens posarĂĄn les coses fĂĄcils nosaltres intentarĂ©m fer el nostre fĂștbol i seguir amb la bona dinamica.
INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.00 H. 3ÂȘJORNADA. CE FERRERIES – UE SAMI AT. Aquesta jornada l’infantil A jugarĂĄ a casa contra el Sami At, equip que ha perdut els 2 partits que ha jugat perĂł en la darrera jornada va posar en series dificultats en el Sant LluĂ­s, ens trobarĂ©m un equip tancat darrera que esperara amb ordre la seva oportunitat per sorprendrens, els jugadors intentarĂĄn fer el millor fĂștbol que saben per continuar amb aquest bon inici.
INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H. 3ÂȘJORNADA. DOSA CF – CE FERRERIES. En aquesta jornada els infantils B que entrena en SerĂ­n jugarĂĄn en el camp del Dosa, equip que tanca la classificaciĂł amb 22 gols en contra, tot i aixĂł no ens tindrĂ©m que confiar i jugar amb la mateixa serietat que aquests 2 partits, en que hem jugat molt be com equip, el mes important es seguir amb una bona progressiĂł.
ALEVI A.
DESCANSA.
ALEVI B. DISSABTE A LES 9.30 H. 3ÂȘJORNADA. ALAIOR AT – CE FERRERIES. En aquesta jornada a l’equip alevĂ­ b li espera una sortida complicada, ja que jugarĂ©m a Alaior, l’equip alaiorenc es el darrer classificat ja que nomĂ©s ha jugat un partit, tot i que va perdre de manera clara no serĂĄ fĂ cil, ens espera un partit obert en que els dos equips anirĂ©m a cercar la victoria amb les ganes de poder fer un bon partit.
BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H. 2ÂȘJORNADA. CE FERRERIES – PENYA CIUTADELLA. Els benjamĂ­ns jugarĂĄn el primer partit a casa, el rival serĂĄ el Penya Ciutadella C que va perdre en el primer partit, i segur que vindrĂĄn amb anims de refer-se i posar-nos les coses dificils, intentarĂ©m seguir amb la bona linea del primer partit en que tot l’equip va estar molt be, i amb les ganes de seguir aprenen i progressant.

Comentarios cerrados