Sports de ca Nostra

Terrasa no vendrà les accions a Cladera

L’exdirector general rebutjarà l’oferta de compra feta pel president del Reial Mallorca, perquè no se’n fia. Utz Claassen està disposat a estudiar la possibilitat d’adquirir els títolsPere Terrasa no vendrà a Jaume Cladera. L’exdirector general, que posseeix el 25 per cent dels títols del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva, ha decidit no vendre al president per una qüestió bàsica i fonamental: no se’n fia. Terrasa ha manifestat en reiterades oportunitats que amplià el seu paquet accionarial en comprar les accions en poder de l’empresa financera Esfinge per controlar la previsible venda de Serra Ferrer. L’exdirector general té les accions sindicades amb Serra i Cladera, que abans de formalitzar la venda ho han de comunicar a Terrasa, que té l’opció d’adquirir els títols al mateix preu. Cladera, precisament per aquesta opció preferent, ha intentat comprar les accions a Terrasa. El president provà d’aquirir-ne els títols amb l’única intenció de tornar a vendre’ls de manera immediata (DiariBalears)

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.