Sports de ca Nostra

PREMI a MIQUEL VIDAL per part de L’ajuntament de Consell

L’ajuntament de Consell va fer un reconeixement públic al periodista i escriptor Miquel Vidal.
En un acte celebrat a l’ajuntament, el batle, Andreu Isern, va dir que amb aquest “Reconeixement Vila de Consell” volien agraïr al seu paisà, en nom de tot el poble, que hagués donat a conèixer el poble de Consell per tots el racons del món.
Vidal viu ara al seu poble, Consell, després d’haver exercit durant molts d’anys la seva feina de periodista esportiu i escriptor a Madrid, i haver viatjat pels 5 continents.

Vidal va fer pública una nota: “Dicen que es de bien nacido ser agradecido. Y yo estoy agradecido al pueblo de Consell, mi pueblo, por la concesión de la Medalla de Oro éste pasado sábado, que unida a la Medalla de Oro de la Isla de Mallorca que me concedieron en 2009, me permite decir que he alcanzado algo muy difícil de lograr en ésta tierra de envidiosos patológicos: ser profeta en mi tierra (Mallorca) y en mi pueblo (Consell).
A todos los que me habéis felicitado por ello os diré que me siento orgulloso: soy y me siento mallorquín y conseller (de Consell) hasta el tuétano. Y me gusta que se reconozca y lo agradezco”.
Enhorabona de part de la FFIB

Los comentarios están cerrados.