C.E. FERRERIES; previa partits cap de setmana

25 octubre 2012 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

En aquest cap de setmana que l’equip de regional descansa, després d’acabar la primera volta de la lligueta de copa, será el torn per els equips infantil i aleví ja que entren en competició i només quedarán per debutar els benjamins la setmana que ve i els prebenjamins mes endavant, aixi serán 7 els equips que tindrém en competició afegint els 2 infantils i 2 alevins.
JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H. 4ªJORNADA. CE FERRERIES – CE ALAIOR. L’equip juvenil jugará a casa contra l’Alaior un equip que apunta amunt, es un equip amb majoria de jugadors de primer any peró de bastanta qualitat, fins ara ha empatat els 3 partits que ha jugat nosaltrés intentarém trobar el joc del primer partit i lluitar per conseguir un bon resultat, tot i la derrota la passada jornada per 6 a 2 en el camp de l’Sporting Mahonés durant la primera part es va fer un bon partit tinguent opcions clares de fer l’empat a 3 gols, fins que en el darrer minut de la primera part ens van fer el quart gol que va deixar el partit dificil per la segona part. Per aquest partit, en Santi Medina comptará amb quasi tota la plantilla a excepció de Joan Benejam que es va fer un esguinç.

CADET. DIUMENGE A LES 9.30 H. 5ªJORNADA. CD MENORCA – CE FERRERIES. L’equip cadet jugará un important partit en el camp del Menorca, equip que lidera la classificació amb 2 punts mes que nosaltres, esperém veure un bon partit entre dos equips que es troben en un gran moment i fan un bon fútbol, no será fàcil ja que davant tindrém un equip de qualitat i ben organitzat que entrena en Tiago Sansaloni, nosaltrés esperém poder donar la cara i seguir amb aquest brillant començament, amb la tranquilitat de fer les coses be, podrém esperar la nostra oportunitat per sorprendre l’equip maonés.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H. 1ªJORNADA. CE FERRERIES – SPORTING ILLA MENORCA. Els infantils A que entrena en Flores debutarán en el nostre camp contra l’Sporting un equip que es una incognita i vindrá amb ganes de començar amb bon peu, nosaltres amb les mateixes ganes d’anar partit a partit intentarém fer el bon paper de la temporada passada, esperém veure un partit obert amb el nostre equip intentant tenir la posició i el rival caçar alguna contra.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H. 1ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA B – CE FERRERIES. Aquest dissabte arribará el debut de l’infantil B que entrena en Serín que jugará a Maó contra l’Sporting B, será un partit especial per els nostres jugadors ja que jugarán el seu primer partit oficial dins el camp gros, per aixó estarán amb moltes ganes de poder ho fer be, anant per el partit tot i que no será fàcil esperém poder veure un partit obert en que tinguem opcions.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.00 H. 1ªJORNADA. CE FERRERIES – MENORCA AT. Per aquesta primera jornada els alevins A que entrena en Fredo i que la temporada passada ho van fer molt be, tindrán un complicat rival en aquest primer partit ja que ens visitará el Menorca un rival sempre complicat i dels que tindrán opcions de lluitar per les primeres posicions, després de una bona pretemporada els jugadors estan amb ganes de poder jugar aquest partit, per aixó ho donarán tot dins el camp, el partit ens obligará a no descuidar-nos en cap moment i aprofitar la nostra velocitat.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H. 1ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA C – CE FERRERIES. Els alevins b que entrena en Quel Carreras jugarán en el camp del Penya, segur davant ens trobarém un equip tecnic, peró en lineas generals es una incognita, el nostre equip esperá amb ganes aquest debut en que intentará oferir el millor i si es pot treure algun punt, segur será un partit d’anada i tornada en que els dos equips cercarán la porteria contraria, el camp del Penya sempre es complicat ja que ells a casa es fan forts peró amb ordre i ilusió podrém sorprendre.
Molta sort a tots els equips en aquest debut, pensau que el mes important es anar aprenent i que tots disfrutin jugant a fútbol per damunt dels resultats.
C.E.Ferreries
informa sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados