Sports de ca Nostra

Presentació oficial dels equips del CV Pòrtol temporada 2012-13

El proper diumenge, dia 28 d´octubre, a partir de les 10:00 del matí en el pavelló de Blanquerna, realitzarem la presentació oficial de totes les categories del Club Voleibol Pòrtol per la temporada 2012-13, des de l´escoleta municipal de voleibol fins als equips sèniors.
Tots els jugadors i jugadores han de venir amb el xandall i l´equipació per tal de poder fer les fotos oficials dels equips i la gran foto de família. Enguany volem que hi participin els pares i mares, amics i amigues, al·lots i al·lotes, familiars, coneguts i simpatitzants del Club Volei Pòrtol, hi estau tots convidats a sortir!!
Una vegada acabada la presentació i realitzades les diferents fotos d´equip es procedirà a començar l´escalfament pel partit de lliga que ha de disputar el nostre equip juvenil femení Carn i delícies Ca´n Pep CV Pòrtol contra el CV Sóller. Vos convidam a tots a quedar i animar a les nostres nines!!
CV.Portol
Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.