Sports de ca Nostra

Diada de Germano del C.V. Portol “Una pasada de diada”

Un divertidíssim diumenge el que vivírem ahir al pavelló de Blanquerna on es va barrejar tot el necessari perquè sortís un dia perfecte: amics/amigues, una pilota de volei i moltes ganes de passar-ho bé!!
El matí començava prestet amb el muntatge de camps, equip de música, llenya, bidons per torrar, etc. (aprofitam per agrair als presents de primera hora la mà que ens donàreu en la preparació de tot). Cap a les 10:30 començava a arribar la gent, amb cares de soneta i alguna “paganya” arrelada pels ulls.
En qüestió de mitja horeta ja teníem les tres xarxes ocupades fent paxangues entre els nostres nins i nines, pares i mares, entrenadors/es, directius… Organitzàrem partides amb gent de totes les edats i sexes, la finalitat era passar-ho bé i jugar tots amb tots, el resultat era irrellevant just servia per anar canviant de camp i rival.
Poguérem veure defenses acrobàtiques, atacs espectaculars amb parts del cós que no sabíem que es poguessin emprar per realitzar un atac, saques “sorpresa”, recepcions amb un braç/cama/cap, la tècnica i la tàctica passaven a un segon lloc i l´única premisa era, riure i gaudir d´un dia de volei en el seu estat més pur, la tan important faceta “recreativa” del nostre estimat esport.
Després de pegar una bona suada el caliu ens esperava al pati del pavelló marratxiner per tal de pegar una mossegada tots plegats. Un plat de torrada mallorquina esperava ser devorat pels comensals famolencs després d´haver-ho donat tot dins la pista. Era el colofó final d´un gran dia de germanor de la família voleiportolana.
Volem agrair la presència del nostre amic i Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Marratxí, el Sr. Jaume Llompart i del nostre també amic i sponsor en Tomeu Català, que ens va ajudar amb la llenya per fer els foguerons.
Moltes gràcies a tots els participants per ajudar-nos a que la flama del CV Pòrtol cada dia faci una mica més de lluentor!!
C.V.Portol

Los comentarios están cerrados.