Sports de ca Nostra

El Reial Mallorca vol construir la seva masia a Son Bibiloni

L’entitat ja ha presentat el projecte al Consell de Mallorca per demanar el preceptiu interès general. S’hi ubicarien 60 habitacions per als jugadors del futbol base

El Reial Mallorca ja ha demanat permís per construir la seva masia a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. La Societat Anònima Esportiva tramita davant el Consell de Mallorca l’interès general del projecte, que inclou també la legalització d’un edifici construït fora d’ordenació. El projecte de futbol formatiu impulsat per Llorenç Serra Ferrer al Reial Mallorca necessita un edifici a imatge i semblança de la masia. Es tractaria d’un hotel residència en la qual s’instal·larien els joves del futbol base, que ara per ara viuen dispersos a diferents pisos de Palma.
DiariBalears
sportsdecanostra-com

Los comentarios están cerrados.