Sports de ca Nostra

C.E. FERRERIES; Partidos amistosos fin de semana

FERRERIES

FERRERIES

Els nostres equips estan preparant la temporada amb partits amistosos, a part dels convocats per les seleccions, fins a 4 equips han jugat partits el cap de setmana.
L’equip de regional va empatar a 1 contra el Menorca que va demostrar que posiblement sera el rival mes fort que ens trobarém a la categoria regional, es va poder veure un partit amb intensitat i els dos equips amb ganes de tenir la iniciativa, la primera part va estar mes controlada per noltros fins els minut 35, en que ens vam avançar amb un bon gol de Juanlu, poc després haguessim pogut ampliar amb una falta rematada en el pal i tot seguit una altra gran ocasió, l’equip rival ens va obligar a fer un gran desgast i amb els pocs canvis que teniem per lesions ho van aprofitar el segon temps per presionar i fer l’empat, el partit va ser obert. Esperém poder recuperar jugadors per el debut la propera setmana, i la proxima incorporació de Angel Pulido i la reaparició de Tomeu Allés, tots els jugadors que van jugar van fer un gran esforç i poder veure el nivell de un dels principals rivals.
Amistós Juvenil.
CE ALAIOR 5 – CE FERRERIES 0.
AMISTÓS CADET.
PENYA CIUTADELLA 2 – CE FERRERIES 0.
Aquest mati tot i la derrota contra l’equip mes fort de la categoria gran partit dels nostres jugadors que en cap moment han perdut la cara del partit, davant un equip de jugadors de segon any, durant el primer temps hem conseguit controlar el partit i la insistencis del Penya acabant amb empat, aixó ha obligat a un gran esforç dels jugadors que tot i rebre 2 gols en el segon temps han seguit donant la cara contra un bon equip, hem intentar escurçar distancies amb un parell d’aproximacions. Aquest partit ha servit per veure el bon nivell de l’equip abans del debut la setmana que ve en el camp del Dosa, amb ganes de fer ho lo millor posible.
AMISTÓS ALEVI A.
UE SAMI 0 – CE FERRERIES 12.
L’equip que entrena en Fredo va ser molt superior a l’equip ciutadellenc, conseguint una amplia victoria, encara amb un mes per endavant fins el debut l’equip va mostrar anar per el bon cami de la temporada passada i trobar-se amb ganes de seguir amb la progressió i fer el bon fútbol. Tot i anar guanyant els jugadors van seguir amb concentració i ganes de no afluixar, trenant bones jugades i participant tots els jugadors.

Los comentarios están cerrados.