Sports de ca Nostra

Menorca; Nueva convocatoria selecciones inferiores (Informa Ferreries CF)

Aquest cap de setmana hi ha una nova convocatoria de seleccions inferiors, cadet, infantil i aleví, la convocatoria será en el camp de Sant Lluís aquest dissabte proxim dissabte 22 de setembre, aquests son els horaris i convocats del nostre club.
Selecció cadet, estan citats en el camp municipal de Sant Lluís a les 10.30 hores per fer un entrenament i després seguidament a les 11.30 hores fer un partit amistós contra l’equip juvenil del Sant Lluís. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Joan Vidal.
La selecció infantil es trobará a les 9.00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10 hores jugar un partit amistós contra l’equip Cadet del Sant Lluís. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Pau Benejam, David Florit, Francesc Bosch.
La selecció alevi jugará el capvespre han estat citats a les 15:30 hores, per després de fer un entrenament i coneixer-se els jugadors fer un partit contra el Sant Lluís infantil a partir de les 16:30 hores. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons, David Marrades.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.