Sports de ca Nostra

MENORCA;DISSABTE 15 DE SETEMBRE CONVOCATORIA SELECCIONS.

Escudo Federacion

Aquest cap de setmana hi ha la primera convocatoria de seleccions inferiors, cadet, infantil i aleví, la convocatoria será en el nostre camp de Sant Bartomeu aquest dissabte, aquests son els horaris i convocats del nostre club que jugarán contra els nostres equips infantil B, Cadet i juvenil.
Selecció cadet, estan citats en el camp a les 10.30 hores per fer un entrenament i després seguidament a les 11.30 hores fer un partit amistós contra l’equip juvenil. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Alejandro Pozo, Angel Allés i Joan Vidal.
La selecció infantil es trobará a les 9.00 hores en el camp per fer un entrenament i després a les 10 hores jugar un partit amistós contra el nostre equip cadet. Del nostre club hi ha citats 4 jugadors: Pau Benejam, David Florit, Francesc Bosch i Jesús Martí Pons.
La selecció alevi jugará el capvespre han estat citats a les 16.00 hores, per després de fer un entrenament i coneixer-se els jugadors fer un partit contra el nostre equip infantil B a partir de les 17.00 hores. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons, David Marrades.
Molta sort a tots ells i que disfrutin d’aquesta experiencia.
Ferreries
sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.