LA CAIXA DÓNA 10 BALONS A CADA CLUB

12 septiembre 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
Foto FFIB

Foto FFIB

Igual que la temporada anterior, la Caixa entregarĂ  10 pilotes de futbol als clubs de les Illes Balears que ho sol·licitin. A les imatges, alguns dels primers clubs que han rebut l’obsequi (Binissalem, Palmanyola, Bunyola, InterplĂ  de Sencelles, AtlĂštic Balears, LlubĂ­, Lloseta, La Salle, Poblense, Sporting Ciutat de Palma i Santa MĂČnica)
Tots els clubs que tenguin compte amb l’entitat d’estalvis poden passar per la seva oficina per fer la reserva de les pilotes, que seran entregades a la FederaciĂł.Aquesta iniciativa arriba desprĂ©s que la Caixa hagi entregat, des del 2007, material sanitari divers als clubs, com Equips de ReanimaciĂł, Botiquins, FĂšrules, camilles, i colllarins. Els clubs encara sĂłn a temps de demanar qualsevol d’aquests regals si encara no ho han fet. La Ășnica condiciĂł Ă©s tenir compte obert a la Caixa.
arriba desprĂ©s que la Caixa hagi entregat, des del 2007, material sanitari divers als clubs, com Equips de ReanimaciĂł, Botiquins, FĂšrules, camilles, i colllarins. Els clubs encara sĂłn a temps de demanar qualsevol d’aquests regals si encara no ho han fet. La Ășnica condiciĂł Ă©s tenir compte obert a la Caixa.

Enguany l’obsequi de l’entitat d’estalvis sĂłn els balons reglamentaris, que s’aniran entregant als clubs, a travĂ©s de la FFIB, sempre que se demanin abans de dia 15 de Desembre.
FFIB

Comentarios cerrados