Sports de ca Nostra

LA CAIXA DÓNA 10 BALONS A CADA CLUB

Foto FFIB

Foto FFIB

Igual que la temporada anterior, la Caixa entregarà 10 pilotes de futbol als clubs de les Illes Balears que ho sol·licitin. A les imatges, alguns dels primers clubs que han rebut l’obsequi (Binissalem, Palmanyola, Bunyola, Interplà de Sencelles, Atlètic Balears, Llubí, Lloseta, La Salle, Poblense, Sporting Ciutat de Palma i Santa Mònica)
Tots els clubs que tenguin compte amb l’entitat d’estalvis poden passar per la seva oficina per fer la reserva de les pilotes, que seran entregades a la Federació.Aquesta iniciativa arriba després que la Caixa hagi entregat, des del 2007, material sanitari divers als clubs, com Equips de Reanimació, Botiquins, Fèrules, camilles, i colllarins. Els clubs encara són a temps de demanar qualsevol d’aquests regals si encara no ho han fet. La única condició és tenir compte obert a la Caixa.
arriba després que la Caixa hagi entregat, des del 2007, material sanitari divers als clubs, com Equips de Reanimació, Botiquins, Fèrules, camilles, i colllarins. Els clubs encara són a temps de demanar qualsevol d’aquests regals si encara no ho han fet. La única condició és tenir compte obert a la Caixa.

Enguany l’obsequi de l’entitat d’estalvis són els balons reglamentaris, que s’aniran entregant als clubs, a través de la FFIB, sempre que se demanin abans de dia 15 de Desembre.
FFIB

Los comentarios están cerrados.