Sports de ca Nostra

EL BINI SUMA LA PRIMERA VICTORIA A CASA

El BINISSALEM JA SAP EL QUE ÉS GUANYAR EN SEGONA B, AIXI ÉS ,L’EQUIP DIRIGIT PER TOMEU PONS S’HA IMPOSAT AQUEST DEMATI Al CD ALCOIÀ,EQUIP ANOMENAT A SER UN DELS PUNTERS DE LA CATEGORIA PER PRESSUPOST I HISTORIAL.MALGRAT COMPTAR AMB UN JUGADOR MENYS DURANT GRAN PART DEL PARTIT ELS ASSULES HAN ESTAT CAPAÇOS D’ACONSEGUIR PER MEDIACIO DE “TITO” UN GOL, EN EL SEGON PERÍODE I AGUANTAR EL RESULTAT MALGRAT LES ENVESTIDES DE L’EQUIPO RIVAL I DEFENSAR AMB ORDRE.

CD Alcoyano: Unai Alba, Alcántara, Devesa, Óscar López, Pereira (Ferrán Tacón, min.45), Julio de Dios (Edu Silva, min. 33), César Remón, Javi Lara, John Edison , Omar (Tortosa, min.57), David Torres.

Binissalem: Ricardo, Óscar, Salas, Bernat, Rubio, Ernesto, Noceras, Oliver, Javi Fernández, Camacho y Forteza. También han jugado Contreras, Tito y Toni salas

Goles: 1-0, : Tito.

El colegiado ha amonestado a los locales Camacho, Bernat , Salas, Contreras y Noceras. Y a los visitantes Pereira, Julio de Dios, David Torres y Tacón. Expulsión por doble amarilla a Bernat en el min. 41.

Los comentarios están cerrados.