Sports de ca Nostra

ELS CLUBS DE TERCERA DISPOSAT A FIRMAR UN CONVENI AMB IB3

FFIB

FFIB

Una bona mostra de la bona marxa de les converses i de la predisposició per arribar a un acord que satisfagui a tothom és el fet que ja s’han televisat dos partits de les dues primeres jornades de la competició de Tercera.

Una representació de la Comissió tornarà a reunir-se amb els responsables de la Televisió Autonòmica per acabar de negociar els punts del Conveni, que se podria signar prest.

La Comissió de Tercera Divisió de la Federació de Futbol de les Illes Balears se va reunir per parlar de les converses que s’han duit a terme amb IB3 sobre les retransmissions de partits en directe. Els clubs de Tercera Divisió valoren positivament les gestions duites a terme que podrien concretar-se en un conveni entre IB3 i la FFIB per televisar un partit els dissabtes horabaixa.

Fuente FFIB
Informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.